Huurwoningen die direct beschikbaar zijn in Zwolle en Omgeving. Studio's, Kamers, Appartementen en meer voor particulieren, direct beschikbaar!

Bel ons: 038 7600 956

In 2014 krijgen meer dan 1200 huurwoningen in de omgeving van Zwolle zonnepanelen. Zeven grote woningcorporaties gaan hier gezamenlijk voor zorgen. 1200 sociale huurwoningen en 150 flats rond Zwolle gaan vanaf 2014 gebruik van zonne-energie. Deze woningen profiteren zodoende van een lagere energierekening. Omdat de woningbouwcorporaties de zonnepanelen gezamenlijk inkopen, ligt de inkoopprijs lager.

Het project, onder de naam Zonnig Huren, bestaat uit zeven woningbouwcorporaties in Zwolle en omstreken. Naast de zonnepanelen zijn er ook tussen huurder en verhuurder afspraken gemaakt over een onderhoudscontract, een goede zichthouding via internet op de opbrengsten van de panelen, en daarnaast ook een prestatiegarantie.

De sociale huurwoningen zijn eerst aan de beurt. In eerste instatie wordt en begonnen met tien flats, die ieder een paneel op het dak krijgen. Het zonnepaneel moet vervolgens zorgen voor een energiedaling in de gezamenlijke ruimtes, zoals de lift en galerijverlichting. Zodoende gaan de servicekosten voor de huurders omlaag.

Volgens de website van het project is het mogelijk om als woningbouwcorporatie mee te doen aan dit project. Meer lezen? Kijk op ZonnigHuren.nl.

Geplaatst door:: admin

Zwolleverhuur op social media

Like ons op Facebook en Twitter!