Huurwoningen die direct beschikbaar zijn in Zwolle en Omgeving. Studio's, Kamers, Appartementen en meer voor particulieren, direct beschikbaar!

Bel ons: 038 7600 956

Bent u opzoek naar een woning in een van de rustige wijken van Hanzestad Zwolle? Of wilt u graag een woning huren in het oude historische centrum van de stad, of de omgeving van Zwolle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zwolleverhuur.nl verhuurt zowel appartementen, kamers en kamers in Zwolle, Dalfsen, Hattem, Genemuiden en ook in Wezep. U kunt ook bij ons terecht voor compleet gemeubileerde woningen, voor zowel de korte als de lange termijn.

 

We verhuren bijvoorbeeld ook huizen die ook te koop staan aangeboden. Deze huizen worden momenteel niet verkocht, waardoor er een tijdelijke huurder in kan. Deze manier van verhuren is onlangs eenvoudiger gemaakt met de Leegstandswet. Dit is een ideale manier om tijdelijk een huis te huren in Zwolle. Ook voor de lange termijn kan dit uitkomst bieden.

 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op via 038-76000096. Ook kunt u een email sturen naar info@zwolleverhuur.nl. Daarnaast kunt u een oproep plaatsen via ‘huurwoning gezocht‘, om zo snel mogelijk een woning te kunnen huren.

Zwolleverhuur op social media

Like ons op Facebook en Twitter!