Huurwoningen die direct beschikbaar zijn in Zwolle en Omgeving. Studio's, Kamers, Appartementen en meer voor particulieren, direct beschikbaar!

Bel ons: 038 7600 956

Vechtdal heeft de prestatieafspraken voor huurwoningmarkt 2021 al gemaakt

Samen met de Woningstichting Vechtdal Wonen, Stichting Huurdersorganisatie Beter Wonen en Stichting Huurdersbelangen Hardenberg gaat de gemeente Hardenberg zorgen voor voldoende en passende huurwoningen in de gemeente voor 2021. De afspraken zijn ondertekend om de woonambities te realiseren. 

Volgens de wethouder Martijn Breukelman wordt er gebouwd naar de behoefte van de juiste doelgroep. Hierdoor gaan de stichtingen juist samenwerken met de gemeente. Er worden afspraken gemaakt over hoeveel huurwoningen erbij komen, duurzaamheid, levensloopbestendig bouwen en de leefbaarheid in de wijk. 

De gemaakte afspraken richten zich op de huurwoningmarkt en concrete vertalingen van ambities uit het programma. Zo willen de woonpartners in 2021 samen zorgen voor een perfecte match tussen vraag en aanbod. De partijen zoeken daarom uit of huurwoningen in 2021 versneld kunnen gebouwd worden. 

Bron: Hardenberg.nl
17 december 2020

Geplaatst door:: admin

Zwolleverhuur op social media

Like ons op Facebook en Twitter!