Huurwoningen die direct beschikbaar zijn in Zwolle en Omgeving. Studio's, Kamers, Appartementen en meer voor particulieren, direct beschikbaar!

Bel ons: 038 7600 956

Huren in de grote steden gaan mogelijkerwijs drastisch stijgen. Dit kan tot gevolg hebben dat huurders buiten de stad moeten gaan wonen, zo mogelijk ook in Zwolle en omstreken. Ook gaan particulieren bezuinigen op onderhoud en renovatie van hun huizen, en er zullen talloze faillissementen volgen in de particuliere sector.

Dit is de mening van de Vereniging Vastgoed Belang, wanneer een nieuwe belastingmaatregel van kracht wordt. De nieuwe verhuurderheffing, die momenteel in beraad is in de Eerste Kamer, zal ingrijpende gevolgen hebben voor vele verhuurders in Nederland. Niet alleen volgen er veranderingen voor particuliere huurders, maar ook voor woningcorporaties. Voorheen waren belastingmaatregelen in de woningsector voornamelijk voor de grote corporaties, nu worden ook de particulieren getroffen. De overheid wil 1.8 miljard in de sector ophalen, waarvan 300 miljoen door de particulieren betaald zal moeten worden. Dit bedrag komt uitsluitend bij de verhuurder terecht, die vervolgens zijn huur zal laten stijgen. Zo heeft iedereen er last van.

Vereniging Vastgoed Belang pleit voor een alternatieve wijze van dekking door bijvoorbeeld grootschalige investeringen in nieuwbouw en renovatie.

Bron: http://www.vastgoedbelang.nl/

Geplaatst door:: admin

Zwolleverhuur op social media

Like ons op Facebook en Twitter!