Huurwoningen die direct beschikbaar zijn in Zwolle en Omgeving. Studio's, Kamers, Appartementen en meer voor particulieren, direct beschikbaar!

Bel ons: 038 7600 956

Bent u opzoek om uw huis te verhuren in Zwolle en omstreken? Dit kan tijdelijk zijn, maar ook voor een langere periode. U kunt via Zwolleverhuur.nl uw woning verhuren voor een door u gewenste periode. Via onze website kunt u  in contact komen met huurders. Op deze manier wordt uw woning snel verhuurd. U kunt zowel kamers en woningen aanbieden, maar ook appartementen. Huurders kunnen selecteren op verschillende types woningen, zodat uw aangeboden woning snel gevonden kan worden.

 

Tijdelijk verhuren

U kunt uw huis ook tijdelijk verhuren via de leegstandswet. Het is mogelijk om een te koop staande woning tijdelijk te verhuren. Sinds 1 juli 2013 is het voor huiseigenaren makkelijker geworden om een huis tijdelijk te verhuren. U heeft hiervoor wel een vergunning nodig van de gemeente waarin de woning zich bevindt. De normale huurbeschermingsregels gelden niet bij de Leegstandswet. De huurovereenkomst is wel voor minimaal 6 maanden.

 

Klik hier voor meer informatie, of om direct uw woning te verhuren. 

Zwolleverhuur op social media

Like ons op Facebook en Twitter!