Huurwoningen die direct beschikbaar zijn in Zwolle en Omgeving. Studio's, Kamers, Appartementen en meer voor particulieren, direct beschikbaar!

Bel ons: 038 7600 956

Wilt u een appartement verhuren in de omgeving Zwolle? Dat kan via Zwolleverhuur.nl. U kunt bijvoorbeeld uw woning aanbieden via onze website, om zo direct een huurder te vinden. Wij zoeken een geschikte kanditaat via een uitgebreide manier van zoeken, om ervoor te zorgen dat de huurder bij u en uw huis past.

 

Tijdelijke verhuur appartement

U kunt er ook voor kiezen uw appartement voor korte tijd te verhuren. Via de nieuwe Leegstandswet is het nu eenvoudiger geworden voor huurder en verhuurder om een woning tijdelijk te verhuren. De normale huurregels gaan hier niet op, zodoende is het minder ingewikkeld om tijdelijk te verhuren. Als u bijvoorbeeld uw huis niet verkocht krijgt op het moment, is het slim om het tijdelijk te gaan verhuren. Daar kunnen wij u bij helpen.

 

U kunt direct tot actie overgaan en uw woning aanbieden via onze site. Daarnaast kunt u contact met ons opnemen via de email (info@zwolleverhuur.nl) en telefoon (038-76000096).

Zwolleverhuur op social media

Like ons op Facebook en Twitter!